آراد برندینگ
خانه / کمپوست گیاهی / نقش باگاس در تولید کمپوست قارچ

نقش باگاس در تولید کمپوست قارچ

از نظر ریزش باران و نزولات جوی، ایران کشوری است که روند تناوبی منظمی ندارد و از طرف دیگر، تولید کمپوست به شدت به کاه و کلش بستگی دارد و چون صنعت قارچ در کشور ما رو به رشد است پس رقابت بر سر کلش امری اجتناب ناپذیر خواهد بود.این دو عامل به نوبه خود باعث شده اند تا استفاده از باگاس در تولید کمپوست مورد توجه قرار گیرد. این ایده برای اولین بار توسط آمریکایی ها ارایه شد و سایر محققان را به جنب و جوش انداخت. اما باگاس چیست؟ چه مزایایی نسبت به کلش در تولید کمپوست قارچ دارد؟


باگاس در حدود 20 تا 30 درصد نیشکر را تشکیل می دهد و دارای مصارف زیادی در صنایع مختلف است ولی مهمترین مصرف آن که این چند ساله مورد توجه قرار گرفته است، تولید کمپوست با استفاده از آن است. باگاس دارای دو نوع بافت درشت و ریز است که بافت درشت آن در کمپوست سازی مد نظر نیست و بیشتر در صنایع چوب و تولید MDC مورد استفاده قرار می گیرد.
بطور میانگین می توان گفت که باگاس دارای 49 درصد رطوبت، 48 درصد فیبر و 2.3 درصد قند می باشد که این قند نقش بسیار مهمی در تولید کمپوست دارد چون که فرآیند تخمیر را سرعت می بخشد و نکته مثبت دیگر باگاس اینست که قدرت جذب آب بالایی دارد همچنین نیتروژن آن بسیار کم است و مجموعه این عوامل موجب شده تا کانون توجه قرار گیرد.
کمپوست سازی با استفاده از باگاس کاملا مقرون به صرفه است و ماکرو المنت ها و میکرو المنت ها را به راحتی در اختیار قارچ قرار می دهد و رشد آن را بهبود می بخشد.
کمپوست باگاس دارای میکرو ارگانیسم های مفید می باشد که از نفوذ عوامل بیماری زا به داخل آن جلوگیری می کند و احتمال شیوع بیماری و آلودگی را تا حد زیادی پایین می کشد.
اما استفاده از باگاس به نوبه خود دارای معایبی نیز می باشد که در کنار فواید بی شمار آن قابل چشم پوشی هستند. از جمله اینکه باگاس دارای الکل است و احتمال آتش سوزی را مخصوصا در فصول گرم سال به همراه دارد.
کمپوست مرغوب و درجه یک را با بالاترین بازدهی از ما بخواهید.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
حبیب الله شاه محمدی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09158822977

مطلب پیشنهادی

کمپوست قارچ خوزستان

بازار تولید کمپوست قارچ خوزستان

در تمام دنیا قارچ را به عنوان غذای سلامتی می شناسند و بسته به ذائقه …

دیدگاهتان را بنویسید

آراد برندینگ