آراد برندینگ
خانه / کمپوست گیاهی / ورود کمپوست قارچ به سالن کشت

ورود کمپوست قارچ به سالن کشت

هنگام خرید و بارگیری کمپوست قارچ دکمه ای تا ورود آن به سالن کشت نکات مهمی وجود دارد که باید آن ها را رعایت کرد. چه بسا کیفیت کمپوست به هنگام بارگیری مطلوب باشد ولی به دلیل شرایط نامساعد حمل و نقل، کیفیت پایین آمده و شما هنگام تحویل درب سالن، یک کمپوست بی کیفیت داشته باشید و عملا انتظارات شما درمورد بازدهی آن برآورده نشود.
نکته اول اینکه به هنگام بارگیری از تلنبار شدن کمپوست ها روی همدیگر به شدت خودداری کنید چون این عمل باعث له شدن بذر های بکار رفته در آن ها می شود و شرایط بی هوازی را ایجاد خواهد کرد. در فصل تابستان از وسایل حمل و نقل مجهز به خنک کننده استفاده کنید تا دمای کمپوست ها در حد نرمال باقی بماند.
نکته مهم دیگر اینست که یک روز قبل از رسیدن بار به درب سالن، دمای سالن را روی 20 درجه سانتی گراد تنظیم کنید و زمان تحویل کمپوست به شما، همان لحظه بار را تخلیه کنید و در سالن بچینید و هرگز زمان تخلیه را به یک ساعت دیگر موکول نکنید. کمپوست ها را با طمأنینه و آرامش به داخل سالن انتقال دهید و مراقب باشید تا کیسه آن ها پاره نشود.
روی کیسه کمپوست سوراخ های ریزی تعبیه شده است و یادتان باشد که حتما این سوراخ ها را در سطح زیرین بستر قرار دهید تا جریان هوا بهتر و راحت تر به درون کمپوست نفوذ کند.
حالا که کمپوست ها را در سالن چیدید باید اطلاعات کمپوست را به هنگام ورود به سالن کشت مثل دما، رطوبت و بوی کمپوست بررسی کنید. دمای کمپوست باید 20 تا 25 درجه سانتی گراد باشد و رطوبت آن باید به حدی باشد که وقتی در دستتان میگیرید، مرطوب بودن آن را حس کنید (نه خشک باشد و نه شره آب را مشاهده کنید) همچنین نباید بوی زننده آمونیاک را حس کنید بلکه باید بوی شیرین و علف تازه بدهد و اکثر قارچ کاران این بوی شیرین را دوست دارند.

جهت خرید و فروش این محصول میتوانید با ما در ارتباط باشید:
حبیب الله شاه محمدی
راه های ارتباطی:
شماره موبایل: 09158822977

مطلب پیشنهادی

کمپوست قارچ بوشهر

بازار تولید کمپوست قارچ بوشهر

تولید و نگهداری کمپوست قارچ در شرایط آب و هوایی بوشهر کار دشواریست زیرا هوای …

دیدگاهتان را بنویسید

آراد برندینگ